Friss

HÍREINK

Itt találod a márkával kapcsolatos legfrissebb információkat. 
Legyen szó termékeinkről, a márkáról, vagy egy 
eseményről, itt olvashatsz róla.

Gyümölcstea a meggy, a málna és a vörösáfonya ízével

Kirobbanóan pirosgyümölcsös, édes és savanykás egyszerre, és az illata.... ! Nem győzünk betelni az új meggy, málna és vörösáfonya ízű gyümölcsteánkkal. Kóstolj bele Te is a piros gyümölcsök alkotta harmóniába és engedd, hogy téged is jókedvre hangoljon! 

 

Gyümölcstea a citrusok és a bodza ízével

Sokak kedvence, a bodza végre gyümölcsteaként is hódító útjára indul. Az illatos bodza és a napsütötte citrusok nyarat varázsolnak minden teáscsészébe. Forró teaként vagy jeges frissítőként is nagyon finom! 

 

Megújult Pickwick Gyerektea termékcsalád

A Pickwick a család legkisebb tagjainak készítette ezeket az egyedülállóan finom, 100%-ban természetes teákat. A 2014 júliusában megújult Gyerekteák az erdei gyümölcsök, a málna, valamint a mangó és az őszibarack zamatos ízeit ötvözik a rooibos édesen üdítő hatásával. A teák egyike sem tartalmaz tea levelet, ezért koffeint sem, így a nap bármely szakában fogyaszthatóak elősegítve a lurkók napi folyadékbevitelének egyszerű növelését.

 

ÚJ Pickwick Erdeigyümölcs ízű valódi gyümölcstea

Tovább bővült a Pickwick teák változatos termékkínálata. Vásárlóink egyik nagy kedvence az erdeigyümölcs ízű fekete tea, melynek megalkottuk valódi gyümölcsökkel készült erdeigyümölcs ízű változatát, hogy azok is megtalálhassák kedvencüket, akik az intenzívebb gyümölcsös ízeket keresik, koffein nélkül.

 

ÚJ Zöld tea Variációk

A zamatos eper citromfűvel, az édes mangó jázminnal, a fanyar vörösáfonya és citrom tökéletes kiegészítője a zöld tea kellemes ízének. Az új Pickwick Zöld Variációk dobozban ezeket a népszerű gyümölcs ízesítésű zöld teákat válogattuk össze azoknak, akik szeretik a változatosságot és a zöld teát.